ThereseElisabeth

300 kr

Biljetter till seansen är tyvärr slut :(

Artikelnummer: 14

Det är jag som är ThereseElisabeth. 

Jag arbetar tillsammans med vad vi kallar The Choir of Angels. Änglar och guider har alltid varit en stor del av mitt liv, även om jag inte visste om det från början. För längs livets gång glömde jag vem jag var och vad jag var menad att göra under min livstid. Änglarna kom in och påminde mig om det igen senare i livet. Det var som att en enträgen röst från insidan kallade och blev allt större för att sedan komma fram i ljuset. Jag förstod att det var röster av änglar tillsammans med min egen själs röst som ville förmedla om livets upplevelser och rikedom till dig.

Rösterna från andliga vägledare och änglar har många visdomar de vill dela med dig. De bjuder in till seanser för att tala genom mig – till dig. Du kommer på varje seans, vare sig temat är andliga vägledare eller änglar, att erhålla budskap från universum i sig självt, om livet, om ditt andliga jag, om hur du helar dig själv och om livets mening för att nämna några exempel. Vad änglar och guider vill säga sker från gång till gång utifrån att just du är med och deltar. Men jag vet med min erfarenhet att vi alla får till oss det vi behöver i nuet och att det skapar en berörande upplevelse fylld av healing och glädje när rösterna får tala.

Min resa har varit knagglig genom det själsliga uppvaknandet, där jag arbetat på både fysisk och själslig nivå att hitta ledtrådar om vad som helar och väcker människan till att uppleva livet på alla nivåer. Hela vägen har jag blivit vägledd till att träda allt djupare in i mig själv för att därinne finna mitt inre ljus. Det ljus som egentligen hela vägen varit kontakten med änglar och guider. Jag fann att meningen med min livstid var att få vakna, uppleva och genom det vara en förmedlare av universums ord till den som är redo att lyssna.

Det jag arbetar med är det spirituella uppvaknandet genom mitt företag Livsinspiration ThereseElisabeth. Jag vägleder dig genom de svårigheter du kan möta på vägen mot att öppna ditt hjärta på vid gavel. Så att du kan stå trygg i vem du är och vad din mening med ditt liv är. Jag använder flera olika verktyg på vägen, många kurser sker online och mina böcker finns både som fysiska exemplar, som e -bok eller ljudbok. Allt anpassat för dig som individ och på vilket sätt som du är menad att vakna upp på. Änglarna är ett av verktygen. Därför blev jag vägledd till Seansonline. Redo för dig som är redo att lyssna.

Love and best regards / ThereseElisabeth & the Choir of Angels


12 biljetter per Gruppseans tillfälle

Vid order får du en bekräftelsemail med en personlig länk till Seansen. 

Vid 3 eller färre sålda biljetter kontaktas ni för ombokning av biljett till senare tillfälle.