Elisabeth Edborg

300 kr

Biljetter till seansen är tyvärr slut :(

Artikelnummer: 9

Elisabeth Edborg är certifierat medium och healer av Iris Hall. 

Jag, Elisabeth, är en f d IT-projektledare och chef som numera sedan lite drygt tio år tillbaka arbetar som medium, healer och transmedium. Jag har ca trettio års erfarenhet av IT-branschen i olika roller. Jag arbetade på IT-avdelningarna för två större försäkringsbolag och de sista tio åren på IBM. 

Min medvetenhet om att jag var medial kom ganska så sent i mitt liv, jag var drygt 40 år när jag insåg det. Det var efter en rad händelser under sommaren 2004 som jag gjorde den insikten. När jag väl förstod det fick jag också förklaring till ett antal händelser jag varit med om tidigare. Jag insåg att jag kunnat förnimma själar från andra sidan sedan jag var lite drygt 20 år. Troligen tidigare också men det är inget jag direkt kommer ihåg.

Efter händelserna sommaren 2004 ledde ett antal möten mig fram till det engelska mediumet Iris Hall. Under åren 2005-2009 utbildade jag mig till medium och healer hos henne. Jag deltog också på en kurs hos Iris för att lära mig att intuitivt läsa tarotkort för att kunna ge vägledning. Jag har sedan även gått utbildning till transmedium hos bl a Moira Hawkins och Steven Upton.

Sedan 2010 arbetar jag heltid som medium, healer och transmedium. Bland mina tjänster finns Medial privat sittning (kontakt från någon som har gått bort), Medial vägledning, Transsittningar och olika healing-sessioner. Jag håller även helgkurser och 1-åriga utbildningar i intuition, mediumskap, healing och personlig utveckling.

När jag håller en storseans förmedlar jag budskap ifrån personer som har gått bort. Jag arbetar på det sättet att jag beskriver den person som kommer från andra sidan så mycket som jag kan och tanken är att du som är mottagare ska förstå vem det är. När du vet vem det är förmedlar jag den information den personen vill att du ska få.

Du är varmt välkommen till en seans jag håller.12 biljetter per Gruppseans tillfälle

Vid order får du en bekräftelsemail med en personlig länk till Seansen. 

Vid 4 eller färre sålda biljetter kontaktas ni för ombokning av biljett till senare tillfälle.