Jill Petersson

300 kr

Biljetter till seansen är tyvärr slut :(

Artikelnummer: 7


Jill Petersson som är ett certifierat medium sedan 1996 och har varit aktiv inom spiritualismen och andligheten sedan 1989.

 
Jag alltid kunnat känna, se och höra våra kära från andra sidan. I början visste jag inte hur jag skulle bemästra "gåvan eller förbannelsen". Men efter många års utbildning i personlig utveckling så kan jag bestämma själv när jag vill ha kontakt med våra nära och kära. Redan som liten flicka upplevde jag saker och ting som jag trodde att alla lade märke till, vilket jag sen förstod senare i livet.

Jag började med att kontakta Föreningen Två Världar. Med denna förening så började jag att sitta i en meditationscirkel. Vi satt varje måndag i minst 3 år. Cirkeln utvecklades sen till en transcirkel och Gun-Britt Jacobsson blev vårt transmedium. Eftersom min nyfikenhet inte var riktigt tillfredsställd så kontaktade jag Iris Arapanovic i Härryda.
Hon hade utvecklingscirklar där vi fick meditera samt öva i vårt mediumskap. Även om jag inte trodde eller ville bli något medium, fy för den lede... stå framför människor var inget jag klarade av förr.
 

Året 1990 började jag min andliga utbildning. Jag fick kontakt med mina lärare Julia Griffiths och Iris Hall (varit min lärare i det vardagliga livet). Iris Hall har varit en vän som har lärt mig mycket om livet, som jag ser som en lärare i sig. Mitt liv har varit spirituellt mer eller mindre så att översätta och arrangera kurser för Iris samt att vara hennes vän har varit lärorikt. Jag började att översätta för henne när hon arbetade på Ramsbergsgården (då i familjen Sundblads regi) och sedan började jag också att arrangera hennes kurser och storseanser i Göteborgstrakten. När jag översatte och arrangerade hennes arbete så lärde jag mig massor av detta.

Eftersom jag och Iris blev mycket nära vänner så kände vi bägge två att det inte var bra om jag var hennes elev. Detta för att det inte skulle bli en massa frågor eller funderingar om mitt ev certifikat.  Jag vet att det är många som tror att jag är Iris lärjunge men så har det aldrig varit,  jag har varit Iris vän och hon har varit en stor del av mitt liv. När jag sen fick mitt certifikat  24 februari 1996 så signerade Julia Griffiths, Iris Hall och Ramsbergsgården det. Varför Iris signerade var för att hon också var en av lärarna som arbetade på Ramsbergsgården som också var med och avgjorde om man hade klarat av slutprovet.

Innan slutprovet fick vi gå igenom en rad andra prov, samla intyg i från uppdragsgivare, som föreningar som vi hade besökt och hållit flertal mindre seanser. Klienter som besökt oss för en privat konsultation lämnade in sitt omdöme. Ett  teoretiskt prov var också obligatoriskt som vi skulle göra innan slutprovet. För att klara det teoretiska testet var man tvungen att ha 90% rätt, jag hade 100% rätt :-).

Slutprovet var att jag skulle ge en storseans där Ramsbergsgården bjöd in allmänheten. På seansen satt alla lärare samt familjen Sundblad för att bedöma mitt arbete. Under slutprovet var jag så nervös... hade jag inte haft en lång kjol på mig hade alla sett hus mina ben skakade.

Jag måste verkligen tacka alla som har varit mina lärare och delaktiga under årens lopp men den BÄSTA läraren jag verkligen vill tacka är LIVET!!!

 

Lycka är att hela tiden lära sig.
Den största läraren av alla är livet i sig!

Jill Petersson har bl.a. varit med i följande.


Kanal 5 Förnimmelse av mordÅr 2003-2005


TV 2DebattÅr 2005


TV1 URLivingroom  År 2006


Kanal 5Titta vi reser2009


TV4+De OkändaÅr 2006-2007


TV4nyhetsmorgon, Luleå

År 2007

12 biljetter per Gruppseans tillfälle  

Vid order får du en bekräftelsemail med en personlig länk till Seansen. 

Vid 3 eller färre sålda biljetter kontaktas ni för ombokning av biljett till senare tillfälle.